Sneller Internet voor de hele Carnival Cruise Line vloot

Internet Fun hub op Carnival

Internet Fun hub op Carnival

We surfen niet alleen graag op het water als we weer op cruise zijn, maar ook op het Internet om de waanzinnigste cruise en vakantiebeelden- en verhalen met familie en vrienden te delen. In het verleden bleek dat Internet echter vaak te wensen over te laten. Zo heb ik zelf verschillende malen ondervonden dat een brief sturen tijdens een cruise bijna sneller was dan een bericht via Internet sturen en dat het mij ook nog eens stukken van mensen kostte. Gelukkig is er de laatste maanden heel wat progressie op gebied van Internetsnelheid op cruiseschepen gemaakt. Carnival Cruise Line doet daar nu nog een aardig schepje bovenop door sneller Internet en goedkopere Internetpakketten, die eerder al op 3 van haar schepen beschikbaar waren, nu ook op negen extra cruiseschepen aan te bieden. Tegen oktober van dit jaar moet bovendien een overgroot deel van de Carnival Cruise Line vloot de wereld snel en goedkoop via Internet voor ons allen openstellen.

Volgens Carnival beschikken de volgende cruiseschepen momenteel over sneller Internet: Carnival Freedom, Carnival Breeze, Carnival Sunshine, Carnival Ecstasy, Carnival Sensation, Carnival Paradise, Carnival Fascination, Carnival Victory, Carnival Elation, Carnival Pride, Carnival Imagination en Carnival Inspiration.

De verschillende Internetpakketten op je cruise

internet op je cruise

Internet op je cruise

Neen, neen…ik ben het niet vergeten. Er zijn natuurlijk ook nog de goedkopere Internetpakketten. En zeg maar gerust dat ze een heel pak goedkoper zijn geworden. Zo kan je al via een speciaal Internetpakket voor 5 Dollar per dag op sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Voor het volledige Internet per dag betaal je tegenwoordig 16 Dollar per dag op je cruise. En voor wie veel nog niet genoeg is, is er natuurlijk ook nog mega. Zware Internetgebruikers die graag streamen en skypen kunnen nog voor het snelste Internetpakket van 25 Dollar per dag gaan. Keuze genoeg dus en allemaal voor een heel redelijke prijs. Kopen die handel! Bedankt Carnival Cruise Line!

P.s.: Carnival heeft ook een nieuwe mobiele app, Carnival Hub, aan boord van de Carnival Breeze.

2 Replies to “Sneller Internet voor de hele Carnival Cruise Line vloot”

  1. Hosting

    Stel je voor dat je in januari, terwijl in Nederland iedereen bibbert, op het dek van het schip met een cocktail in de hand in gezellige gesprekken gewikkeld bent… met een paar honderd ondernemers van over de hele wereld. Het is mogelijk. Met de online marketing cruise!

Geef een reactie