Alles wat je over bone conduction of beengeleiding wilt weten

We hadden graag even wat tijd gemaakt om 1 van onze partners voor te stellen, www.bone-conduction.com . Hiervoor laten we een van onze bezoekers en fervente cruisegangers aan het woord.

Voor ik je wat meer vertel over bone conduction had ik me graag een voorgesteld. Mijn naam is Jan Driessen, ik ben 35 jaar, een fan van cruises en sinds een 2-tal jaar richt ik mij helemaal op fietsen en meer bepaalde racefietsen en mountainbiken. Net zoals zovele vrienden ben ik tot mijn 33ste in het voetbal actief geweest, maar als de knieën niet meer mee willen, moest ik een andere uitlaatklep zoeken en dat werd fietsen. Ik heb echter nog geen seconde spijt gehad van deze keuze want er is niets leuker dan op een zonnige zondagmiddag met enkele vrienden de baan op te gaan. Ik hecht echter wel veel belang aan een babbeltje, mijn veiligheid en aan muziek luisteren. Dit lijkt een onmogelijke combinatie maar dat is het met een bone conduction hoofdtelefoon niet. Deze hoofdtelefoon maakt het mogelijk om al deze zaken te combineren. Ook op cruise is de beengeleiding hoofdtelefoon mijn partner-in-crime. Ik kan ermee naar muziek luisteren zonder de voeling met het cruiseschip of de natuur te verliezen.

Toevallige ontmoeting met www.bone-conduction.com

Ik kwam toevallig bij deze technologie terecht via de website www.bone-conduction.com, een mooie en gebruiksvriendelijke website die je een perfect beeld geeft van bone coduction in het algemeen en van bone conduction hoofdtelefoons in het bijzonder. Ze vertellen onder mee over de voordelen van bone conduction, geven hun persoonlijke reviews van bone conduction hoofdtelefoons en leggen haarfijn uit wat bone conduction precies. Ook de andere artikels vond ik zeer aangenaam om te lezen. Uiteindelijk heb ik mijn AfterShokz ook via hun website gekocht zodat ik zeker was van de laagste prijs.

Op dit moment rijd ik al 3 maanden met mijn nieuwe hoofdtelefoon rond, heb ik hem ook al op een cruise gebruikt en ben ik nog steeds uitermate tevreden. Het geluid is misschien net iets minder dan bij een klassieke hoofdtelefoon, maar de voordelen zoals veiligheid en comfort zijn voor mij net iets belangrijker. Is dat voor jou ook zo? Dan is een bone conduction hoofdtelefoon zeker iets voor jou!

Geef een reactie