Grootste transformatie en renovatie van Royal Caribbean cruiseschip achter de rug

Als rederijen nieuwe en extra klanten willen aantrekken, kunnen ze twee dingen doen. Of ze kunnen nieuwe cruiseschepen laten bouwen of ze kunnen enkele van hun huidige cruiseschepen onder handen nemen. Royal Caribbean kiest resoluut voor het beste van beide. Het bewijs dat ook een renovatie van een cruiseschip tot een gloednieuw drijvend paleis kan leiden, bevestigen ze met de Oasis of the Seas. Royal Caribbean heeft immers de grootste transformatie van een cruiseschip ooit achter de rug. Het ging om een renovatie van maar liefst $165 miljoen van het grootste cruiseschip ter wereld; de Oasis of the Seas, en dit op een termijn van ‘slechts’ 63 dagen. Met de renovatie achter de rug zullen passagiers zich nu aan alle nieuwigheden kunnen vergapen tijdens cruises van 7 nachten vanuit Miami naar de Caraïben.

Oasis of the Seas bevat daardoor nu een geweldige combinatie van het beste wat Royal Caribbean te bieden heeft met onder meer het allereerste BBQ-restaurant van de rederij ‘Portside BBQ’ en enkele favorieten van de passagiers zoals de langste glijbaan op zee ‘The Ultimate Abyss’, de evenementenhal Music Hall waar live muziek wordt gespeeld en een volledig nieuw ontworpen Caraïbisch zwembaddek. Oasis of the Seas zal zoals al gezegd de komende maanden cruises van 7 nachten naar de Caraïben verzorgen om dan vanaf mei 2020 koers naar New York te zetten. In New York en omstreken zal de Oasis of the Seas het grootste cruiseschip zijn dat er ooit te bewonderen viel.

Tijd om alle nieuwigheden op een rijtje te zetten!

Het beste van het beste op deze dekken

The Ultimate Abyss: Een 10 verdiepingen tellende test van je moed en durf! Dit is de langste glijbaan op zee ter wereld! Voorzien van de nodige bochten en spiralen om het nog opwindender en spannender te maken.

The Perfect Storm: Ook in het aquapark zwaaien te gekke waterglijbanen de plak. Werp je op een van de 3 torenhoge waterglijbanen: de Typhoon, de Cyclone en de Supercell. Waterplezier gegarandeerd!

Het nieuwe Caraïbische zwembaddek: Je waant je volledig in de Caraïben aan boord van de Oasis of the Seas dankzij het Splashaway Bay aquapark voor de kinderen, typische zwembadbarretjes zoals The Lime & Coconut, hutjes, live muziek, loungezetels en -stoelen in het water en go zo maar door.

Om honger van te krijgen

Portside BBQ: Het allereerste BBQ-restaurant van Royal Caribbean serveert authentieke vleesgerechten geïnspireerd door het beste van het beste wat de Amerikaanse BBQ-markt te bieden heeft.

Playmakers Sports Bar & Arcade: Met 80 grote televisies, spelletjes op tafel, arcade games, een bar met ijskoude drankjes is Playmakers een plek voor zowel de grote als de iets kleinere op het cruiseschip! De ideale familie uitstap.

Bionic Bar by Makr Shakr: Hier worden je drankjes geserveerd door een dynamisch duo van robotische barmannen.

El Loco Fresh: Trek in een Mexicaans hapje tussendoor… dan is El Loco Fresh the place to be. Hier kan je terecht voor overheerlijke Mexicaanse snacks gaande van tacos, over burritos tot quesadillas.

Sugar Beach: Het zoetste plek aan boord van de Oasis of the Seas? Dat moet wel Sugar Beach zijn. Op deze plek vind je meer dan 220 verschillende soorten snoep en ijscrèmes.

Top of the bill entertainment

Aqua80: Dit is een ongeëvenaard watertheater. In dit watertheater zal je op de Oasis of the Seas van een gloednieuwe aquashow kunnen genieten inclusief adembenemende acrobatische stunts en hoge duiken en sprongen. En dat allemaal op muziek uit de jaren 80. De passagiers nemen hier een sprong terug in de tijd terwijl atleten en duikers een sprong in het diepe nemen.

One Sky: Een volledig nieuwe productie die je in het Royal Theater zult kunnen bewonderen. Deze Royal Caribbean productie neemt passagiers mee op een reis doorheen de wereld van muziek waarbij de band tussen mensen met de nodige choreografie aan bod komt.

Spotlight Karaoke: Een plekje speciaal ontworpen voor alle karaokefans. Je kunt jezelf volledig laten gaan op het hoofdpodium of je kunt het wat intiemer doen in een van de twee privé-ruimtes.

Music Hall: De plek waar je naar live muziek zult kunnen luisteren. Check zeker de agenda van je cruise zodat je weet op welk moment welke groep komt optreden. De Music Hall kent ook een grote dansvloer, een pooltafel en intieme loungehoekjes.

Voor de avontuurlijke families

Adventure Ocean: Dit programma voor jongere passagiers heeft al heel wat prijzen gewonnen. Het stelt de gasten in staat om hun eigen interactieve avonturen te kiezen en te beleven.

Social298: Een totaal nieuw plekje voor de jongere passagier met een eigen loungehoek met gameconsoles, muziek, films, plekjes om rond te hangen met je vrienden en een eigen buitendek onder de naam The Patio.

Glow-in-the-dark lasershooting: In deze lasergame kom je terecht in een strijd tussen twee rassen die vechten voor hun leven: de Yetis en de Snowshifters. Probeer controle te krijgen over de mythische stad van ijs.

Royal Escape Room: Een escape room mocht natuurlijk niet ontbreken. In deze Escape Room draait het allemaal om de ruimtemissie van de Apollo 18. Bedoeling is dat je door het oplossen van puzzels de Apollo 18 op succesvolle wijze weet te lanceren.

De Oasis of the Seas krijgt ook een gloednieuwe Royal Carribbean app waarmee gasten bijvoorbeeld al via de smartphone online kunnen inchecken. Eens aan boord kan de app dan voor allerhande zaken gebruikt worden zoals voor het openen van je hut, het bedienen van je televisie, het plannen van je dagen en het reserveren van je plekken in een restaurant. Ook excursies en plekken voor de shows kunnen via de app geregeld worden.

Geef een reactie