Naam bekendgemaakt voor nieuwste Princess Cruises cruiseschip

Als er namen bekendgemaakt moeten worden dan zijn we er als de kippen bij. Het is immers altijd leuk om te kijken welke originele en toepasselijke naam er nu weer werd verzonnen. Deze keer was Princess Cruises aan de beurt met een naam voor hun nieuwste cruiseschip. Echt origineel kunnen we de naam deze keer niet noemen, maar toepasselijk… dat wel. Princess Cruises gaf haar 6de Royal-Klasse cruiseschip immers de naam ‘Discovery Princess’.

De nieuwste telg van de populaire Royal-klasse cruiseschepen

Het cruiseschip wordt ook gebouwd als een zogenaamd Princess MedallionClass cruiseschip. Het schip zal om en bij de 143700 ton wegen en 3660 passagiers kunnen vervoeren. De Discovery Princess wordt momenteel in de Fincantieri Scheepswerf in het Italiaanse Monfalcone gebouwd. Het schip zal natuurlijk uitgerust worden met alle innovaties en snufjes die ook op de andere Royal-klasse cruiseschepen van Princess Cruises gevonden kunnen worden.

Vanaf vorige week kunnen er ook cruises voor de Discovery Princess geboekt worden. De Discovery Princess zal cruises verzorgen naar tal van populaire bestemmingen in de Middellandse Zee, de Caraïben en Zuid-Amerika vooraleer het schip richting Los Angeles zal reizen om haar debuut aan de Westkust te maken en naar plekken zoals Mexico en de kust van Californië te reizen.

Discovery Princess zal de Westkust als thuisbasis hebben

“Discovery Princess zal onze gasten met onvergetelijke vakantiemomenten verwennen en ervoor zorgen dat ze de tijd van hun leven hebben door hen nieuwe bestemmingen, nieuwe culturen en nieuwe ervaringen aan boord van onze cruises aan te bieden,” zei Jan Swartz, president van Princess Cruise. “De Discovery is de weerspiegeling van waar we als Princess Cruises voor staan en vormt ook een belangrijk aspect in het nog beter maken van de ervaringen van onze gasten. We zijn er 100% van overtuigd dat de Discovery Princess onze gasten een cruisevakantie zal bezorgen die ze herinneringen zal opleveren die ze hun hele leven zullen koesteren en we zijn ook trots dat ons cruiseschip de Westkust als thuisbasis zal hebben… een nieuwe mijlpaal in de nu al rijkelijk gevulde geschiedenis van Princess Cruises.” De Discovery Princess zal normaal gezien op 3 november 2021 haar debuut maken met een 7-dagen Middellandse Zee cruise van Rome naar Athene. Nog even wacht dus, maar boekingen voor de Discovery Princess kunnen al wel gemaakt worden. Komen we meer te weten over de Discovery Princess dan mag je deze informatie natuurlijk op onze blog verwachten.

Geef een reactie