Slapen op $200.000 op de Seven Seas Splendor van Regent Seven Seas

In de wereld der cruises moet je uit de band springen om opgemerkt te worden. Net iets specialer en exclusiever zijn dan de andere rederijen. Regent Seven Seas is zon’ rederij die het verschil weet te maken door zich op het luxesegment te focussen. Intieme cruises met slechts enkele honderden passagiers, stijlvolle suites, restaurants waar topchefs het beste van zichzelf geven en een all-inclusive formule die zelfs de wonderlijkste excursies bevat. Mocht er zoiets als de Michelinsterren van de cruisewereld bestaan, dan zouden alle cruiseschepen van Regent Seven Seas gegarandeerd 5 sterren achter hun naam mogen schrijven. Helemaal in de lijn van dit luxueuze karakter komt nu het nieuws dat passagiers van de Regent Suite op de Seven Seas Splendor binnenkort op een wel heel exclusieve matras richting dromenland zullen vertrekken. Een matras van maar liefst $200.000 Dollar. Of het de nachtrust bevordert wetende dat deze matras 5 nulletjes heeft gekost, is natuurlijk nog maar de vraag.

Batiste makò katoen voor de perfect lichaamstemperatuur

Het Hästens Vividus matras van $200.000 werd met de hand gemaakt en bevat onder meer paardenstaartharen, speciaal vlas, superieure wol en langvezelig katoen. Het bedlinnen dan weer wordt gemaakt van batiste makò katoen en is 100% maagdelijk wit, rechtsreeks van ganzen uit Alaska. Bedoeling van het gebruik van deze exclusieve materialen is dat je lichaam te allen tijde op de juiste temperatuur blijft.

Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Sea Cruises verwoordt het zo: “Een goede nachtrust is essentieel voor de algemene gezondheid en het welzijn van onze gasten. De holistische Regent Suite slaapervaring wordt op deze manier voor iedere gast gepersonaliseerd zodat de geest, het lichaam en de ziel volledig tot rust kunnen komen nadat ze gedurende de dag in onvergetelijke herinneringen werden ondergedompeld.”

Regent Suite is 412 m² groot en heeft eigen spa

De Regent Suite is trouwens meer dan enkel een matras van $200.000 en wordt weleens de meeste exclusieve toegang tot de zee genoemd; 412m² oppervlakte, volledig met een ingebouwde spa met stoomruimte, sauna en behandelingsruimte voor een ongelimiteerd aantal behandelingen. 270° panorama over de boeg van het schip vanop het 120 m² grote terras en een met glas afgesloten solarium dat zich boven de brug van de kapitein bevindt. Wat wil je nog meer!

$11.000 per nacht

Hoeveel de Regent Suite je zou kosten? Ach, dat is maar bijzaak. Maar voor diegenen die toch benieuwd zijn… om met twee personen een nachtje in deze suite te verblijven, moet je op om en bij de $11.000 Dollar rekenen.

De Seven Seas Splendor wordt momenteel in Italië gebouwd en zal 750 passagiers kunnen vervoeren. Het cruiseschip zal in februari 2020 geleverd worden.

Geef een reactie