AIDA update haar app met leuke cruise extraatjes

aida app

Aida App

“An app a day keeps the cruise on its way”. Dat moeten ze ook bij AIDA gedacht hebben, toen ze een tijd geleden hun app op de markt brachten. Om aan de vereisten van hun cruisepassagiers en de continue drang naar technologische hoogstandjes te voldoen, komt de rederij nu met een update van hun mobiele app voor iPhones en Android smartphones. Zo mogen gebruikers van de AIDA app onder meer een live video feed van alle AIDA cruiseschepen verwachten.

De AIDA app toont je ook de positie en de snelheid van ieder schip zodat je ook vanop afstand van een cruise kunt genieten. Geen beeld? Toch wel, want webcams aan boord van ieder cruiseschip laten gebruikers de cruise meebeleven vanop de brug zelf. Alsof je zelf het cruiseschip aan het besturen bent. Alsof dat nog niet voldoende is, voegde de Duitse rederij ook de verschillende routes van haar schepen, live nieuws van alle cruiseschepen en foto’s van de aanleghavens toe.

Alle AIDA cruises voor cruiseseizoen 2016 & 2017

En zou het tot slot niet handig zijn als we een zicht op alle toekomstige cruises van AIDA zouden kunnen krijgen. En ja, ook daar werd aan gedacht. Wie de app downloadt, vindt er alle cruises van maart 2016 tot en met april 2017.

Geef een reactie