Royal Caribbean bestelt extra cruiseschepen

Royal Caribbean International: Oasis of the Seas

Royal Caribbean International: Oasis of the Seas

Ze krijgen er duidelijk maar geen genoeg van bij Royal Caribbean Cruises. Het ene na het andere gloednieuwe cruiseschip rolt van de spreekwoordelijke cruiseband en brengt toeristen naar de mooiste plekjes op deze blauwe planeet. Het kwam dan ook niet echt als een verrassing toen de rederij bekendmaakte dat ze een overeenkomst met STX France hadden ondertekend om een 5 de Oasis-klasse cruiseschip te leveren tegen de lente van 2021 en ook nog eens 2 extra Edge-klasse cruiseschepen voor de herfst van 2021 en 2022.

Tevreden over succes Harmony of the Seas

Royal Caribbean International is uiterst tevreden over haar Oasis-klasse cruiseschepen en het succes van de Harmony of the Seas en zet dit nog eens extra in de verf door deze nieuwe bestelling. Op dit moment zijn de Oasis of the Seas, de Allure of the Seas en de Harmony of the Seas de cruiseschepen binnen deze klasse.

Luxe en kwaliteit binnen de Edge-klasse

De Edge-klasse is dan weer een nieuw project waar ze bij Royal Caribbean International enorm naar uitkijken en veel van verwachten. Hier draait het om moderne luxe, kwaliteit en de perfectie. De cruiseschepen uit de Edge-klasse zijn de opvolgers van de Solstice-klasse.

Geef een reactie