Op je 100 jaar de cruise van je leven maken

Terwijl iedereen nog in de feestmood van het Nieuwe Jaar zit, kreeg Rose Zelman nog een extra feestje aangeboden. Rose Zelman werd afgelopen week immers 100 jaar en dat wilde Norwegian Cruise Line niet ongezien en ongehoord voorbij laten gaan. Het was namelijk de 8ste keer dat de vrouw haar verjaardag aan boord van een cruiseschip vierde. En wie 100 kaarsjes moet uitblazen, mag weleens letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet worden, vonden ze bij NCL. Het werd dan ook dé avond en verjaardag van haar reeds lange leven!

Gelukkige verjaardag Rose!

Hoewel Zelman al haar hele leven lang met de reismicrobe was besmet, maakte ze haar eerste cruise pas in 2005! Voor 2005 reisde ze immers op alternatieve manieren de wereld rond… aan de zijde van haar geliefde echtgenoot Bob. Bob overleed spijtig genoeg in 2001. Niet veel later ontmoette ze Omar O’Besso, een man die een goede vriend werd en die haar de wonderlijke wereld der cruises deed ontdekken. O’Besso begon namelijk als conciërge aan boord van een Norwegian Cruise Line schip te werken. En in 2005 wist hij Zelman te overtuigen van het feit dat cruises misschien wel iets voor haar waren. En de rest… dat is geschiedenis!

De vrouw was meteen verkocht na haar eerste cruise. Vanaf dan heeft ze 3 cruises per jaar gemaakt. Telkens op schepen waar O’Besso werkzaam was. Tijdens al deze cruises vierde de vrouw ook 8 verjaardagen aan boord van een Norwegian Cruise Line cruiseschip en zag ze tal van onvergetelijke bestemmingen zoals Alaska en Europa. Haar 100ste verjaardagcruise van afgelopen week was er eentje op de Norwegian Epic die haar naar de Caraïben bracht. Geen wonder dat je van deze cruise in een feeststemming raakt.

taart NCL

taart NCL

De verjaardag van Rose

De eregast kreeg een onvergetelijke avond die van start werd geblazen met een speciaal diner in het Cirque Dreams Epicurean. Een diner waarbij ze gezelschap kreeg van de kapitein en hoe kan het ook anders; O’Besso. Nadien mocht ze het podium betreden en werd ze verrast met een bijzondere verjaardagstaart om haar 100ste verjaardag nog extra in de verf te zetten. Ballonnen en een welgemeende Happy Birthday van alle aanwezige mensen maakten het verjaardagsplaatje compleet.

“Cruisen is mijn favoriete manier van reizen,” zei Selman. Ze voegde eraan toe dat ze ongelofelijk blij en dankbaar was dat ze haar 100ste verjaardag met haar vriend Omar, de kapitein en haar nieuwe vrienden aan boord van de Norwegian Epic kon en mocht vieren.

Ook wij van cruiseblog.nl wensen Zelman een gelukkige verjaardag toe. Haar drang om nieuwe dingen te proberen, kan als inspiratiebron voor ons allen dienen!

Geef een reactie